Blide elevar

2IFB og 2IFC på snøhuletur ved Hitfjellet

Se flere bilder fra turen i Per Ivar Jakslands video.

Bendik

Eksklusiv Bendik-konsert

I dag fikk elever frå TO og 1 STC nyte en nydelig liten halvtime med artisten Bendik sin musikk.

Gruppebilde foran hytta

TOs friluftsgruppe på tur

Friluftslivgruppa ved Dønski vgs var på overnattingstur nylig. Ferden gikk til den flotte DNT-hytta Himingsjå ved Lifjell.

Treningsleir på Kypros

130 søkere til 30 plasser på toppidrett!

Skolens toppidrettstilbud har hatt svært gledelige søkertall siden det ble innført egen søkbar toppidrettskode forrige skoleår. Se mer om opptaksdagen her

De samiske veiviserne Leif Henrik Halvari og Maren Benedicte Storslett

Samiske veivisere på besøk

Hva vet egentlig bærumsungdom om samisk kultur? En del, viste det seg. Likevel hadde de unge samiske veiviserne mye å lære elevene.

Andreas Rosendahl Evensen og Ebba Sophie Fredriksson

På Dønski skal alle lykkes!

Dette er et motto skolen ta på alvor! Her blir det jobbet hardt for at alle elever skal få benyttet sitt potensiale. Elevene selv forteller om hyggelige og hjelpsomme lærere og godt miljø.

Virkemiddel-konkurranse

Poetiske elever

Tre timers kurs med i regi av Den kulturelle skolesekken endte med fremføring av egenskrevne dikt. Alle elevene var på scenen og fikk føle på publikums kjærlighet og respekt. Men før denne fantastiske avslutningen ble det jobbet og konkurrert hardt og utvist stort engasjement.

Dønski starter satsing på bandy

Fra og med skoleåret 2018/2019 starter Dønski opp samarbeid med bandyklubbene i nærmiljøet

Fargerik internasjonal dag

Uke 42 var en innholdsrik uke på Dønski. Ikke bare var det den såkalte "Vi-uka". Det var også språk-uke og til og med en markering av verdensdagen for psykisk helse fikk vi sneket inn. Det hele kulminerte med en fantastisk internasjonal dag på fredagen.

Dønski vgs starter satsing på toppidrett håndball

Skolen skal samarbeide med Haslum Håndball for å lage toppidrettstilbud for håndballspillere i nærmiljøet