Nyheter

Petter er nummer to fra venstre i hovedbildet. Emilie står til høyre i det innfelte bildet.

Emilie og Petter med strålende resultater i London

Petter og Emilie deltok sist helg på "Artistic and Rhythmic Competition" arrangert av Special Olympics greater London.

Anette Münch med boka si

Tidligere Dønski-elev vender tilbake

Forfatteren Anette Münch var i dag tilbake på gamle tomter med sin multimediaproduksjon "Badboy: steroid". Denne gangen var det klassene 1IFB, 1IFB, 1IFC og 1STC som fikk gleden av denne tankevekkende produksjonen.

Karriereveiledning

Gratis karriereveiledning etter videregående

Gikk ikke eksamen helt som forventet? Ble russetiden litt for intens? Vet du ikke hva du skal gjøre etter videregående?

Blide elevar

2IFB og 2IFC på snøhuletur ved Hitfjellet

Se flere bilder fra turen i Per Ivar Jakslands video.

Bendik

Eksklusiv Bendik-konsert

I dag fikk elever frå TO og 1 STC nyte en nydelig liten halvtime med artisten Bendik sin musikk.

Gruppebilde foran hytta

TOs friluftsgruppe på tur

Friluftslivgruppa ved Dønski vgs var på overnattingstur nylig. Ferden gikk til den flotte DNT-hytta Himingsjå ved Lifjell.

De samiske veiviserne Leif Henrik Halvari og Maren Benedicte Storslett

Samiske veivisere på besøk

Hva vet egentlig bærumsungdom om samisk kultur? En del, viste det seg. Likevel hadde de unge samiske veiviserne mye å lære elevene.

Andreas Rosendahl Evensen og Ebba Sophie Fredriksson

På Dønski skal alle lykkes!

Dette er et motto skolen ta på alvor! Her blir det jobbet hardt for at alle elever skal få benyttet sitt potensiale. Elevene selv forteller om hyggelige og hjelpsomme lærere og godt miljø.

Virkemiddel-konkurranse

Poetiske elever

Tre timers kurs med i regi av Den kulturelle skolesekken endte med fremføring av egenskrevne dikt. Alle elevene var på scenen og fikk føle på publikums kjærlighet og respekt. Men før denne fantastiske avslutningen ble det jobbet og konkurrert hardt og utvist stort engasjement.

Dønski starter satsing på bandy

Fra og med skoleåret 2018/2019 starter Dønski opp samarbeid med bandyklubbene i nærmiljøet