Kajsa Vickhoff Lie

Dønski-elevar dominerer i VM

Under VM i alpin, som i skrivande stund går føre seg i Åre, har me på Dønski vgs all grunn til å følgja stolte med. Halvparten av den norske troppen er nemleg tidlegare elevar her på skulen. Me ynskjer dei alle lukke til!

Ole Magnus og Oline

Intervju med Ole Magnus og Oline på Åpen dag

På fylket si heimeside ligg no ein artikkel om Åpen dag på Dønski og Rælingen. Klikk her for å komme til saken.

Håkon, Herman, Sander og Shujah viser stolte frem produktet sitt

Velorganisert ungdomsbedrift

I Switch Cable Ungdomsbedrift er både målsetning og rollefordeling klar. Oppgaven i faget entreprenørskap var å starte en bedrift. Disse fire guttene bestemte seg for å tjene penger. Derfor satset de på import.

Ida Marie Hagen

Ida sitt reisebrev fra kontinentalcup i USA

Kombinertløparen Ida Hagen har delteke i kontinentalcup i USA. Her kan du lesa reisebrevet hennar.

Langrennsbrødre i lokalavisa

Tvillingane Aleksander og Nikolai er to av dei beste langrennsløparane i sin klasse. I Lommedalsrennet laurdag 5. januar tok dei gull og sølv. Budstikka laga ei sak om dei som du kan lesa her.

Fra Dønski vgs til verdens beste universitet

I fjor gikk Håvard ut fra Dønski. I år er han student ved Harvard University. Les artikkelen Budstikka har skrevet om hvordan han kom inn og hvordan han har det på verdens mest prestisjetunge universitet.

Aktivitetsdag for elever på TO

Fotballklassen 3IDB ved Dønski vgs arrangerte 25. oktober aktivitetsdag for elever ved tilrettelagte avdelinger ved videregående skoler i Bærum.

Karriereveiledning

Gratis karriereveiledning etter videregående

Gikk ikke eksamen helt som forventet? Ble russetiden litt for intens? Vet du ikke hva du skal gjøre etter videregående?

Blide elevar

2IFB og 2IFC på snøhuletur ved Hitfjellet

Se flere bilder fra turen i Per Ivar Jakslands video.

Bendik

Eksklusiv Bendik-konsert

I dag fikk elever frå TO og 1 STC nyte en nydelig liten halvtime med artisten Bendik sin musikk.