Aktivitetsdag for elever på TO

Fotballklassen 3IDB ved Dønski vgs arrangerte 25. oktober aktivitetsdag for elever ved tilrettelagte avdelinger ved videregående skoler i Bærum.

VI-uka

Da har dette årets VI-uke blitt historie. Her kan du se smakebiter fra en variert og annerledes uke.

Bedriftsbesøk om bærekraftig utvikling

På mandag var en fin gjeng vg3-elever på "Økonomen" på bedriftsbesøk. Med seg hadde de lærerne Sigrun og Baard og lærerstudentene Luiza og Markus. På NHO holdt Vivien Vu et foredrag og elevene fikk prøve et interaktivt spill om bærekraftig forretningsvirksomhet.

Arrangørene i 3IDC

Grå, men vellykket aktivitetsdag

Fredag 7. september ble den årlige aktivitetsdagen arrangert på Kalvøya i gråværet. 3IDC sto for gjennomføringen med Guro Stjernvang som sjef for det hele.

Karriereveiledning

Gratis karriereveiledning etter videregående

Gikk ikke eksamen helt som forventet? Ble russetiden litt for intens? Vet du ikke hva du skal gjøre etter videregående?

Blide elevar

2IFB og 2IFC på snøhuletur ved Hitfjellet

Se flere bilder fra turen i Per Ivar Jakslands video.

Bendik

Eksklusiv Bendik-konsert

I dag fikk elever frå TO og 1 STC nyte en nydelig liten halvtime med artisten Bendik sin musikk.

Gruppebilde foran hytta

TOs friluftsgruppe på tur

Friluftslivgruppa ved Dønski vgs var på overnattingstur nylig. Ferden gikk til den flotte DNT-hytta Himingsjå ved Lifjell.

De samiske veiviserne Leif Henrik Halvari og Maren Benedicte Storslett

Samiske veivisere på besøk

Hva vet egentlig bærumsungdom om samisk kultur? En del, viste det seg. Likevel hadde de unge samiske veiviserne mye å lære elevene.

Andreas Rosendahl Evensen og Ebba Sophie Fredriksson

På Dønski skal alle lykkes!

Dette er et motto skolen ta på alvor! Her blir det jobbet hardt for at alle elever skal få benyttet sitt potensiale. Elevene selv forteller om hyggelige og hjelpsomme lærere og godt miljø.