5 på gangen

Vi har spurt noen elever hva som gjorde at de valgte Dønski og hvordan de opplever å gå på skolen

Andrine Nilsen Skollerud
SSP m/breddeidrett

I idrettsklassen får jeg mulighet til å få studiekompetanse samtidig som jeg får drive med noe jeg synes er gøy. Vi har trening 4 ganger i uken. Første time er alltid den verste, men nå får jeg muligheten til få en fin, frisk, aktiv og morsom start på dagen. Vi drar på tur to ganger i året. Vi har allerede vært på en gåtur med overnatting i selvlagd gapahuk og skal snart på skitur. På tur blir man kjent med klassen på en annen måte og det skaper et godt og trygt klassemiljø. Jeg trives veldig godt og gleder meg til videre skolegang på Dønski.

Edom Simon Araya
SSP

Overgangen fra ungdomskolen til VGS var fylt med mye nervøsitet. For meg var det veldig viktig å finne en skole hvor jeg kan trives og bli presset til å prestere maksimalt innenfor alle de ulike fagene. Dette er noe som jeg har fått erfare på SSP-linja på Dønski. Jeg er veldig heldig som har flinke, forståelsesfulle og vennlige lærere som har en bra dialog og relasjon til sine elever. Slik tilrettelegging er gull verdt og gjør det mulig å nå målet mitt om høyere utdanning.

Amalie Foosnæs
Idrettslinje med toppidrett

Selv om ikke Dønski var førstevalget mitt, ble det klart allerede fra første dag at jeg kom til å trives på Dønski. Samholdet blant elever, engasjementet til lærerne, hvor lett man får seg venner og hvor lett man føler man passer inn her -alt dette bidrar til trivsel. Jeg kan helt ærlig si at jeg ikke kunne ønsket meg en bedre skole å gå på.

Jayde Christelle Chibashimba
SSP

Jeg går andre årett mitt på Dønski vgs (ssp), og her har jeg gått siden 1.klasse. Det var ikke noe spørsmål for meg om jeg skulle bytte skole fordi jeg trives veldig på Dønski. Jeg anbefaler absolutt alle som føler at de vil ha en forandring i skolehverdagen til å søke Dønski. Lærerne er motiverende og forståelsesfulle og vi får fylt alle behovene våre. På Dønski har vi et veldig bra sosialt samhold og alle er opptatt av å lykkes og trives.

Aar Ibrahim Omar
Idrettslinje med toppfotball

Idrettslinjen gjør det mulig for meg å kombinere skole og fotball. Lærerne motiverer deg både på og utenfor banen. Samtidig blir det lettere å bånde med klassen når alle har felles interesse. Grunnen til at jeg valgte Dønski fotball, er fordi jeg ønsket en annerledes skoledag. Det gir meg mulighet til å forbedre mine fotballferdigheter samtidig som jeg blir bedre akademisk.