Poetopia - spanskelever skaper poesi

Onsdag 14. juni var det stor boklansering i biblioteket med elever fra Dønski og Rosenvilde. På programmet: diktopplesning, musikk og flamenco

Lanseringsfest på biblioteket

Mange spente elever fra Rosenvilde og Dønski møtte opp onsdag kveld for å være med på lanseringsfesten av sin egen diktsamling "El pais de los poetas". Mange leste diktene høyt foran et lydhørt publikum.

Hva er Poetopia?

Poetopia handler om å uttrykke seg poetisk på et fremmed språk. Elevene blir utfordret på å beskrive hva de drømmer om for fremtiden eller andre temaer de har på hjertet. Resultatet blir samlet i en diktantologi.

Andreas sitt bidrag skapte munter stemning i salen: La chica perfecta

Boksignering

I pausen var det flere som sikret seg et signert eksemplar av samlingen. I tillegg disket revygruppa på Dønski opp med servering av kaker, kaffe og saft.

Musikk og flamenco

Dønski-elev Marcus fra TO bidro til underholdningen mellom diktopplesningene med temperamentsfullt gitarspill akkompagnert av Gjermund på rytmeinstrument. Marit Holvik, som er avgangselev på Dønski i år, stilte også opp med vakker sang. I tillegg hadde vi hyret inn flamencodanseren Elena som driver dansestudioet Centro de Flamenco i Oslo.

Budstikka med artikkel om prosjektet
De spanske prosjektlederne, Guadalope og Angel

Maria Begoña Ludvigsen