Dønski vgs starter satsing på toppidrett håndball

Skolen skal samarbeide med Haslum Håndball for å lage toppidrettstilbud for håndballspillere i nærmiljøet

Dønski har i mange år vært med på å utviklet toppidrettsutøvere innenfor flere idretter, spesielt innenfor alpint, fotball og langrenn.

Det er spennende å starte et samarbeid med en av Norges største håndballklubber. Målet er å gi håndballspillere i nærmiljøet mulighet for å drive med håndball på høyt nivå samtidig som de går på videregående skole. For å få dette til er det avgjørende å samarbeide med en klubb, og spesielt på trenersiden slik at elevene vil få best mulig oppfølging på dagtid og på kvelden. Satsingen starter fra og med neste skoleår hvor elevene får trent håndball i skoletiden. Mer informasjon om tilbudet kommer etterhvert.