Fargerik internasjonal dag

Uke 42 var en innholdsrik uke på Dønski. Ikke bare var det den såkalte "Vi-uka". Det var også språk-uke og til og med en markering av verdensdagen for psykisk helse fikk vi sneket inn. Det hele kulminerte med en fantastisk internasjonal dag på fredagen.

Vi-uka er initiert av elevrådet og hadde i år "hverdagsglede" som tema. To dager denne uka serverte TO-avdelingen frokost og en dag vartet elevrådet opp med vafler. I hvert langfriminutt var det kanonballkamp der 1IFB gikk av med den endelige seieren. Gratulerer!

Onsdag ble Verdensdagen for psykisk helse markert med stand som helsesøster og TO-avdelingen sto for.

Gjennom hele uken ble det jobbet med forberedelser til den internasjonale dagen der flere land og språk hadde sitt eget rom med aktiviteter og utstilling. Språkklassene satte også generelt preg på skolen med sine mange sitater og oppslag på de ulike språkene det blir undervist i.

Selve oppsummeringen av det hele skjedde på fredagen med foredrag av Marco Elsafadi, en rundtur på de ulike rommene, fantastiske matretter fra hele verden og et avslutningsarragement i gymsalen for hele skolen. Her underholdt både elever og lærere med blant annet sang og fremvisning av fargerike folkedrakter. Dette ble et herlig høydepunkt på en fargerik og spennende uke.