Dønski starter satsing på bandy

Fra og med skoleåret 2018/2019 starter Dønski opp samarbeid med bandyklubbene i nærmiljøet

Det er med glede at Dønski nå kan si at det endelig blir tilbud for bandyspillere! Samarbeidet er med bandyklubbene i nærmiljøet altså Hauger, ØHIL, Høvik og Stabæk. 

Dønski har i mange år vært med på å utviklet toppidrettsutøvere innenfor flere idretter, spesielt innenfor alpint, fotball og langrenn. Fra høsten 2018 kommer også flere samarbeid innenfor idrettene håndball(Haslum) og svømming (BSV).

Det er utrolig spennende å starte et samarbeid med mange av de største bandyklubbene. Målet er å gi bandyspillere i nærmiljøet mulighet for å drive med bandy på høyt nivå samtidig som de går på videregående skole. For å få dette til er det i våre øyne avgjørende å samarbeide med klubbene i nærheten, og spesielt på trenersiden. Satsingen starter fra og med neste skoleår hvor elevene får trent bandy 5 timer i skoletiden. 

Tilbudet legges til studiespesialisering - her vil du få 2 økter i uken på is i utgangspunktet store deler av skoleåret - samtidig som du kan få spesiell studiekompetanse

Se mer om tilbudet på studiespesialisering her og hvilke muligheter du får

Vi ønsker elever født 2002 og deres foresatte velkommen til infomøte om bandytilbudet skoleåret 2018/2019 onsdag 31 januar kl 1800. Møtet blir avholdt på Dønski videregående skole i personalrommet.

Mer informasjon kommer ut her etter infomøtet

 

Kontaktpersoner

Lars Erik Strand

Avdelingsleder idrett

E-post Lars.Erik.Strand@donski.vgs.no

Tlf: 41 45 96 09

Ane Weideborg

Rådgiver, lærer (permisjon)

E-post Ane.Weideborg@donski.vgs.no

Tlf: 41 32 13 41