130 søkere til 30 plasser på toppidrett!

Skolens toppidrettstilbud har hatt svært gledelige søkertall siden det ble innført egen søkbar toppidrettskode forrige skoleår. Se mer om opptaksdagen her

Dønski vgs har størst satsing på idrettene fotball, svømming, håndball og langrenn. I disse idrettene får elevene et spesielt rettet opplegg med faglig dyktige lærere. I andre idretter vil de komme i en toppidrettsgruppe bestående av utøvere fra flere ulike idretter.

Det er fantastisk for skolen så utrolig høye søkertall. Dette er i år det tilbudet det er aller størst konkurranse om å komme inn på i Asker og Bærum. Etterhvert venter harde opptaksprøver for søkerne. Resultatene av disse, sammen med karakterene, avgjør hvilke elever som kommer inn.

Grunnet gledelige tall på søkningen blir opptaksdagen delt inn i flere deler.

Fotball gutter: Avholdes tirsdag 17 april i Bærum idrettspark på kunstgresset. Treningen vil bli avholdt på to tidspunkter. Første pulje starter kl 0800. Neste pulje starter kl 1100. Du får beskjed hvilket tidspunkt du skal møte. Mer informasjon om dagen finner du her her

Fotball jenter: Avholdes torsdag 19 april i Bærum idrettspark på kunstgresset. Samme som guttene.

Langrenn: Avholdes tirsdag 17 april kl 0830 i Bærum idrettspark. Her blir det gjennomført 3000m innendørs i friidrettshallen.

Håndball: Avholdes onsdag 18 april kl 0800-1100. Denne avholdes i Haslumhallen. Noen håndballrelaterte tester og en spilløkt. - Søkere får epost om dagen.

Toppidrett: Avholdes tirsdag 17 april. Oppmøte i Bærum idrettspark kl 0830. Gjelder for alle andre toppidretter også bandyspillere. Her blir det en generelt testbatteri og samtaler i etterkant.

Denne dagen bruker vi i tillegg til resultatene dine til å sette ekstrapoeng. For noen idretter spesielt individuelle idretter teller det spesielt mye det du har gjort hele sesongen. Dagen er med som et supplement for å sikre en mer rettferdig bedømmelse av ekstrapoengene som du vil få når du søker på toppidrettskoden - se mer her

Hvis du lurer på noe ta kontakt med oss!

Lars Erik Strand

Avdelingsleder idrett