Fullt hus på leksehjelp

Nå er vi inne i en heldagsprøve-periode og eksamen er nært forestående. Da strømmer både lærere og elever til leksehjelpen på onsdager. Denne onsdagen var det over 50 elever på biblioteket for å jobbe med kjemi, fysikk, rettslære, entreprenørskap, samfunnsøkonomi, tysk, fransk, og spansk Vg2. Onsdag 25. april er det matematikk (1P, 1T, S1, R1 og 2P), engelsk Vg1, sosialkunnskap, tysk III, markedsføring og biologi som gjelder.

Leksehjelpen

Hver onsdag klokka 14-17 er det leksehjelp i biblioteket. Lærere som ikke er bundet i møter, er til stede i denne tiden. Rundt eksamen og heldagsprøver legger ledelsen til rette for at flest mulig lærere skal kunne delta. Da legger de opp til såkalte fagstyrt leksehjelp. Her plukkes de fagene ut som er aktuelle for heldagsprøver og eksamen.

Matservering fra TO-avdelingen

Vi er så heldig at elever fra TO ordner til mat som serveres klokka 15. Litt sunn og god mat gjør underverker for moral og arbeidslyst. Oppskjærte grønnsaker og frukt er sunt og godt. De hjemmelagde knekkebrødene er også særdeles populære. Men de litt mindre sunne kjeksene forsvinner likevel alltid først.  Etter denne oppkvikkeren yter elevene gjerne en time eller to til.