VI-uka

Da har dette årets VI-uke blitt historie. Her kan du se smakebiter fra en variert og annerledes uke.

Varierte dager

Dagene denne uken har inneholdt litt andre aktiviteter enn vanlig. Det har vært halve språkdager, foredrag, sjakkturnering, FIFA-turnering og volleyballturnering. TO vartet opp med både frokost og vafler og Verdensdagen for psykisk helse ble markert. Årets tema var "Vær raus". Elevene på Vg3 fikk på mandag også med seg storsuksessen "Book of mormon" på Det norske teatret. Og gjennom hele uken var det forberedelser til Internasjonal dag på fredagen.

Elever fra TO deler ut vafler
Per Ivar Jaksland

Internasjonal dag

Uken ble avsluttet med presentasjon av rommene elevene hadde forberedt. Her ble ulike land og språkgrupper presentert med plakater, dans musikk og ulike aktiviteter. Hver klasse fikk 10 minutt på hvert rom. På tyskrommet vart det plassert en eske. Elevene måtte gjette hvilke tyske oppfinnelser som var i esken, og hviske ordet videre. Den som sto sist i rekka, måtte finne tilsvarende tysk begrep på plakatene på veggen og skrive det ned. Klassen som gjettet flest begreper riktig innen 5 minutter, vant.

Berit og Uscha Maria på tyskrommet
Ines Øverland

Til lunsj denne dagen kunne elever og ansatte kose seg med tradisjonsmat fra hele verden. Her var tyske, spanske og franske spesialiteter i skjønn forening med blant annet afghanske og pakistanske retter. Tradisjonen tro vartet renholdsleder Kulam opp med sin deilige lammegryte fra Sri Lanka.

Per Ivar Jaksland
Maten går unna

Dagen ble avsluttet med en samling i gymsalen med mannekengoppvisning, dans og tale av rektor. Her ble også den kommende humanitære dagen presentert.