Aktivitetsdag for elever på TO

Fotballklassen 3IDB ved Dønski vgs arrangerte 25. oktober aktivitetsdag for elever ved tilrettelagte avdelinger ved videregående skoler i Bærum.

Godt planlagt

Fotballelevene har planlagt arrangementet i lang tid som en del av faget treningsledelse. De hadde tydelig lagt ned et godt forarbeid.

Fornøyde deltakere

Det hele startet i friidrettshallen med oppvarming etter en sang koreografert og ledet av idrettselevene. Deltagerne fra Nesbru, Sandvika, Rud og Dønski videregående skoler ble så fordelt i 6 grupper. Nærmere 60 elever fra de ulike skolene ble kjent med hverandre når de med stor glede i sine respektive grupper deltok i de ulike aktivitetene. Hinderløyper,  kastøvelser, innebandy, basketball og selvsagt fotball stod på programmet. I pausen var det mulighet til å kjøpe sunn mat og drikke. Det hele ble avsluttet etter tre timer og da satt  oppvarmingsangen som et skudd. Idrettsfaglærer Bjørnar Sund var strålende fornøyd med sin klasse og hvordan de gjennomførte dagen.