DØNSKI VGS MARKA CHALLENGE 2011

Publisert av Lars Erik Strand
  • Tips en venn

Idrettslinja ved Dønski vgs arrangerte nylig  sin ”Marka Challenge” i  området Vestmarka og Krokskogen .
3IFA(fotballklassen) og 3IFB (generell idrettsklasse) var etter ”71 grader Nord- prinsippet” ute på oppdrag. Elevene var delt  opp i syv lag av 3-4 deltagere. I nydelig vårvær, men med tungt skiføre  overnattet elevene to døgn i  gapahuk. Underveis fikk de 14  oppgaver de skulle løse etter beste evne.

Et lag fra fotballklassen kunne til slutt dra i land seieren. Vinnerlaget bestod av Joakim Riis, Jawad Rohin, Kristian Gjendemsjø  og Lars Førland.  Bare 40 poeng skilte de fem neste  lagene hvor 3IFB fikk  med seg sølv og to bronser!

Idrettslærerne Daniel Kanstad, Lars-Erik Strand, Bjørnar Sund og Per Ivar Jaksland sier seg meget godt fornøyd med elevenes innsats og årets "Marka Challenge" gjennomførelse.
Her er resultatlisten fra Marka Challenge:
1. Joakim Riis, Jawad Rohin, Kristian Gjendemsjø og Lars Førland (3IFA)
2. Adrian Bie, Nora Bysveen, Gorm L Smestad (3IFB)
3. Vegard Ebbestad, Vanessa Arnesen, Daniel Iversen (3IFB)
3. Kristian Mosveen, Marie Pedersen, Aleksander Holgado, Magnus Buch (3IFB)
5. Rahul Jang, Ulrik Roaldsøy, Henrik Gystad, Jan Aubert (3IFA)
5. Abdir Abdirahnan, Sondre Bratteberg, Sebastian Troupe, Andreas Sundene (3IFA)
7. Kristin Frogner, Anders Gerhardsen, Njål Svanes, Jørgen Granberg (3IFB)

Marka Challenge 2011

Vinner av Marka Challenge. Jawad, Lars, Kristian og Joakim Foto: Hoppkonkurranse. Jørgen hopper langt! Foto: Det smakte med cola på toppen av kirkerudbakken. Vegard, Daniel og Vanessa Foto: Adrian plukker pinner med god hjelp av Nora og Gorm Foto: Bålkos på kvelden ved gapahuken av vinnerlaget Foto: Morgenstund har gull i munn... Foto: