Oppdatering fra Madiana

29.03.2019

Dønskis humanitære prosjekt i Gambia går sin gang. Pengene vi samlet inn i høst er nå brukt til å gi barna på skolen i Madiana en tryggere og bedre skole. Gjerdet rundt skolen er nå helt ferdig og kjøkkenet er også tatt i bruk. Se bildene nestleder i elevrådet, Sunniva, tok på sitt besøk der i vinterferien.

Les saken

Emilie viser fram medaljefangsten. Her er ho fotografert saman med avdelingsleder på TO, Bente Granheim og rektor Anders Lindhjem-Godal.

Strålende resultater i Abu Dhabi

25.03.2019

Vi vil gjerne få gratulere Emilie med de fantastiske resultatene i nylig avviklede Special Olympics 2019 i Abu Dhabi! Hun endte opp med gull i tau, sølv i vimpel, bronse i køller og 7. plass i ring. Dette står det respekt av!

Kajsa Vickhoff Lie

Dønski-elevar dominerer i VM

06.02.2019

Under VM i alpin, som i skrivande stund går føre seg i Åre, har me på Dønski vgs all grunn til å følgja stolte med. Halvparten av den norske troppen er nemleg tidlegare elevar her på skulen. Me ynskjer dei alle lukke til!