Idrettsfag

Er du glad i å trene og prøve ut nye idrettsaktiviteter, samtidig som du er innstilt på å arbeide med interessante teorifag? Da er dette utdanningsprogrammet noe for deg.

Dønski vgs har et stort mangfold av ulike idretter enten du er toppidrettsutøver eller kun er glad i idrett.

Flere retninger å velge mellom

Idrettsfag består av 3 ulike retninger som en kan velge mellom. Hver retning har et eget særpreg og identitet ut fra hvilken idrett og toppidrett som bedrives.

Nytt av skoleåret 2017/2018 er at vi har fått en ny søkbar kode i toppidrett - se mer her

Vi kan garantere at vi har et tilbud for akkurat deg uansett hvilken idrett du bedriver og på hvilket nivå. Disse tre retningene er:

1. Alpint

2. Toppidrett med hovedfokus på:

3. Breddeidrett

Generell studiekompetanse

Idrettsfag gir deg generell studiekompetanse som sikrer deg videre utdanning.

Vi tilbyr programfagene breddeidrett og toppidrett for alle elever på både studiespesialisering og idrett.

Søknad

Søknadsfrist er 1. mars via VIGO.no.

• Alpint har egen søkerkode
  • Toppidrett har egen søkerkode
  • Andre idrettselever søker idrettslinje på Dønski vgs (uansett idrett).

I tillegg ønsker noen av retningene våre litt mer informasjon om deg.

Gå derfor inn på den idretten du ønsker å se hvilke mer opplysninger vi trenger om deg.

Bjørnar Sund

Fagleder fotball