Ungdomsbedriften Tasty Beans

Dønski-elever presenterte forretningsidéer på frokostmøte på Sandvika vgs

Både ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krogh, og ordfører i Asker Lene Conradi var blant publikum da ungdomsbedriften Tasty Beans presenterte sin forretningsidé om kaffeautomater på T-banestasjoner.

teddy

Temakveld om rus for foreldre

Helsetjenester for barn og unge i Bærum kommune ønsker velkommen til temakveld om rus. Møtet er et tilbud til foreldre, bonusforeldre og andre foresatte. Temamøtet kan også anbefales til foresatte som har ungdommer som går på Ungdomskontrakt.

Oppdatering fra Madiana

Dønskis humanitære prosjekt i Gambia går sin gang. Pengene vi samlet inn i høst er nå brukt til å gi barna på skolen i Madiana en tryggere og bedre skole. Gjerdet rundt skolen er nå helt ferdig og kjøkkenet er også tatt i bruk. Se bildene nestleder i elevrådet, Sunniva, tok på sitt besøk der i vinterferien.

Emilie viser fram medaljefangsten. Her er ho fotografert saman med avdelingsleder på TO, Bente Granheim og rektor Anders Lindhjem-Godal.

Strålende resultater i Abu Dhabi

Vi vil gjerne få gratulere Emilie med de fantastiske resultatene i nylig avviklede Special Olympics 2019 i Abu Dhabi! Hun endte opp med gull i tau, sølv i vimpel, bronse i køller og 7. plass i ring. Dette står det respekt av!

Kajsa Vickhoff Lie

Dønski-elevar dominerer i VM

Under VM i alpin, som i skrivande stund går føre seg i Åre, har me på Dønski vgs all grunn til å følgja stolte med. Halvparten av den norske troppen er nemleg tidlegare elevar her på skulen. Me ynskjer dei alle lukke til!

Ole Magnus og Oline

Intervju med Ole Magnus og Oline på Åpen dag

På fylket si heimeside ligg no ein artikkel om Åpen dag på Dønski og Rælingen. Klikk her for å komme til saken.

Aktivitetsdag for elever på TO

Fotballklassen 3IDB ved Dønski vgs arrangerte 25. oktober aktivitetsdag for elever ved tilrettelagte avdelinger ved videregående skoler i Bærum.

Karriereveiledning

Gratis karriereveiledning etter videregående

Gikk ikke eksamen helt som forventet? Ble russetiden litt for intens? Vet du ikke hva du skal gjøre etter videregående?

Blide elevar

2IFB og 2IFC på snøhuletur ved Hitfjellet

Se flere bilder fra turen i Per Ivar Jakslands video.

Bendik

Eksklusiv Bendik-konsert

I dag fikk elever frå TO og 1 STC nyte en nydelig liten halvtime med artisten Bendik sin musikk.