På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Nytt skoleår 2020

Ressursteam for ungdom i Bærum kommune ønsker foreldre som er bekymret for oppstarten av nytt skoleår velkommen til kurs.

Vi ønsker alle elever velkommen tilbake til Dønski fra tirsdag 2.6!

Vi følger føringer fra nasjonale myndigheter og starter undervisning etter vanlig timeplan med oppmøte på skolen for alle elever f.o.m. tirsdag 2.6. Fram til sommeren vil undervisningen følge normal timeplan.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Digital samlingsstund for TO-elever

Hver dag klokken 11 samles TO-avdelingen online. Det blir skravling, quiz og musikk. Les stort oppslag fra Vikens nettsider her

Korona-situasjonen: Alle eksamener for videregående skole er avlyst

Regjeringen har besluttet å avlyse skriftlige og muntlige i eksamener i videregående skole våren 2020. Privatisteksamener skal gjennomføres. Informasjon om eksamen og vitnemål finner du her.

Barna og de ansatte får nå renere vann og sparer mye tid.

Oppdatering fra Madiana #4

Mye nytt har skjedd på kort tid på førskolen Little Mango i Madiana. Sunniva har vært på besøk hos dem nylig. Les her hva hun har å fortelle og se bilder av progresjonen!

Medaljedryss til Dønski-elever under Youth Olympics 2020

Dønski-elevene markerer seg sterkt både ved gull i Alpint til Mikkel Remsøy, og gull og sølv i langrenncross og langrenn til Nikolai Elde Holmboe, mens broren Aleksander fikk bronse i langrenn i Lausanne i Sveits. Gratulerer!

Byggingen av vanntårnet startet i desember like før jul.

Oppdatering fra Madiana #3

I høst samlet Dønski-elevene inn penger til veldedighetsprosjektet i Madiana i Gambia. De innsamlede midlene går til bygging av vanntårn og tetting av taket til skolen. Arbeidet med bygging av vanntårn ble satt i sving like før jul.

Dønski-elever med stort oppslag i Budstikka.

I Budstikkas papiravis onsdag denne uken kunne vi lese om Dønski-elevenes strategi for å oppnå gode resultater i ungdoms-OL. Fra Dønski drar fem ungdommer, som sammen med flere skal representere Norge i ungdoms-OL i Sveits.