Medaljedryss til Dønski-elever under Youth Olympics 2020

Dønski-elevene markerer seg sterkt både ved gull i Alpint til Mikkel Remsøy, og gull og sølv i langrenncross og langrenn til Nikolai Elde Holmboe, mens broren Aleksander fikk bronse i langrenn i Lausanne i Sveits. Gratulerer!

Byggingen av vanntårnet startet i desember like før jul.

Oppdatering fra Madiana #3

I høst samlet Dønski-elevene inn penger til veldedighetsprosjektet i Madiana i Gambia. De innsamlede midlene går til bygging av vanntårn og tetting av taket til skolen. Arbeidet med bygging av vanntårn ble satt i sving like før jul.

Dønski-elever med stort oppslag i Budstikka.

I Budstikkas papiravis onsdag denne uken kunne vi lese om Dønski-elevenes strategi for å oppnå gode resultater i ungdoms-OL. Fra Dønski drar fem ungdommer, som sammen med flere skal representere Norge i ungdoms-OL i Sveits.

Sølv og bronse i turn til Dønski-elev!

Joakim Hylland på TO stakk av med både sølv og bronse i Poole helgen 24.-25 november.

Foran fra venstre: Thea H. Bjørnseth (BVH), Johanne Ueland (BVH), Mille J. Ødegård(BVH), Thomas Chaisee Storødegård Bak fra venstre: Eirin Milvang (Lommedalen), Frederic Chaisee Storødegård (Bærum SK), Andreas Olsen (Asker Fotball), Theodor Agelin (Bærum SK), Per Ivar Jaksland (Dønski Fotball).

Dønski fotball på Cupfinaleseminaret

Lærer Per Ivar og en gjeng fra Dønski Fotball har gjennomført en praktisk sesjon i fotballhurtighet på cupfinaleseminaret. Det var en stor ære å få tilbud om å utføre en sesjon i fotballhurtighet på seminaret.

Treningsleir på Kypros

Velkommen til informasjonsmøter om de ulike idrettstilbudene på Dønski vgs

Er du interessert i idrett? Vurderer du fotball eller håndball til neste skoleår? Eller kanskje bandy? På Dønski kan du fordype deg i dette og mange andre idretter.

Temamøter for foreldre med ungdom som har ME eller Me-lignende symptomer

Det å ha en ungdom med denne problematikken kan føre til bekymringer hos de voksne. Målet med temamøtene er å gi foreldre påfyll, kunnskap og hjelp til å håndtere foreldrerollen i en vanskelig situasjon.

Infomøte på Alpint for 10.-klassinger

Onsdag denne uken ble det holdt infomøte på Dønski Alpin for 10.-klassinger. Fra skoleåret 19/20 er alpin utvidet til et 4-årig løp. "Hadde dere spurt meg da jeg startet hadde jeg sagt 3 år. Men nå etter 3 år sier jeg helt klart 4 år." er tilbakemeldingen fra elever på Dønski.

Oppsummering av solidaritetsuka - se stort bildegalleri og les sak i Budstikka!

VI-uka har i mange år vært en tradisjon her på Dønski. Vi ser tilbake på en variert og annerledes uke med foredrag, sjakkturnering, dans og mattorg.

Skolevalg onsdag 04. september

Paneldebatt med ungdomspolitikere fra 09:00-11:00 i gymsalen. Valgtorg i vestibylen fra 11:00-12:00. Selve valget avholdes fra 12:00-14:00.