Dønski-elever på European Youth Parlament 2019

110 delegater var samlet for å bli kjent med organisasjonen og hvordan arbeidet i EYP foregår. Negin Moradi, Casper Østli Borgen og Anis Bashir fra 3STB og 3STC er representanter fra Dønski.

Resultater fra skolevalget

Skolevalget ble avholdt etter en ryddig debatt med engasjerte og dyktige debattanter. Det var ingen overraskelse at Høyre og AP stakk av med henholdsvis 23,90 og 23,38 % av stemmene. Det var høye forventninger til Venstre som fikk hele 20,26 %.

Bios2 på økologieksursjon til Gjende

Biologigruppa har denne uken vært på økologiekskursjon til Maurvangen ved Gjende. Se bildegalleri her.

Temakvelder for foreldre med ungdom som av ulike grunner ikke får til å gå på skole for tiden

Helsetjenester for barn og unge i Bærum kommune ønsker velkommen til temakvelder for foreldre med ungdom som har høyt fravær eller ikke går på skolen.

Skolevalg onsdag 04. september

Paneldebatt med ungdomspolitikere fra 09:00-11:00 i gymsalen. Valgtorg i vestibylen fra 11:00-12:00. Selve valget avholdes fra 12:00-14:00.

Oppdatering fra Madiana #2

Sunniva, nestleder i elevrådet på Dønski, er hjemme igjen fra Gambia. Sammen med andre har hun vært på graduation i Madiana. Her viser hun resultatene fra innsamlingsaksjonen på Dønski i høst, og hvor mye arbeidet som er gjort betyr for landsbyen og for førskolen. Hun ønsker alle en riktig god sommer!

Ungdomsbedriften Tasty Beans

Dønski-elever presenterte forretningsidéer på frokostmøte på Sandvika vgs

Både ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krogh, og ordfører i Asker Lene Conradi var blant publikum da ungdomsbedriften Tasty Beans presenterte sin forretningsidé om kaffeautomater på T-banestasjoner.

Oppdatering fra Madiana

Dønskis humanitære prosjekt i Gambia går sin gang. Pengene vi samlet inn i høst er nå brukt til å gi barna på skolen i Madiana en tryggere og bedre skole. Gjerdet rundt skolen er nå helt ferdig og kjøkkenet er også tatt i bruk. Se bildene nestleder i elevrådet, Sunniva, tok på sitt besøk der i vinterferien.

Emilie viser fram medaljefangsten. Her er ho fotografert saman med avdelingsleder på TO, Bente Granheim og rektor Anders Lindhjem-Godal.

Strålende resultater i Abu Dhabi

Vi vil gjerne få gratulere Emilie med de fantastiske resultatene i nylig avviklede Special Olympics 2019 i Abu Dhabi! Hun endte opp med gull i tau, sølv i vimpel, bronse i køller og 7. plass i ring. Dette står det respekt av!

Gjennomføring av Ungdata

I uke 11 og 12 gjennomføres undersøkelsen Ungdata. Den skal gi ny kunnskap om ungdommenes oppvekstvilkår. Denne kunnskapen kan videre bidra til forskning og en større forståelse av våre elevers livssituasjon. Les gjerne vedlagt informasjon om undersøkelsen!