Praksiskurs for 10.klassinger

Vi ønsker elever fra ungdomskoler i Asker og Bærum velkommen til Dønski!

Infomøte på Alpint for 10.-klassinger

Onsdag denne uken ble det holdt infomøte på Dønski Alpin for 10.-klassinger. Fra skoleåret 19/20 er alpin utvidet til et 4-årig løp. "Hadde dere spurt meg da jeg startet hadde jeg sagt 3 år. Men nå etter 3 år sier jeg helt klart 4 år." er tilbakemeldingen fra elever på Dønski.

Temakvelder for foreldre med ungdom som har høyt fravær eller ikke går på skolen.

Helsetjenester for barn og unge i Bærum kommune ønsker velkommen til temakvelder for foreldre med ungdom som har høyt fravær eller ikke går på skolen.

Humanitær dag og solidaritetsprosjekt 2019

Torsdag 31 oktober er det humanitær dag for alle elever på Dønski. Dette blir en dag hvor vi retter blikket ut mot verden og arbeider for at andre skal få en bedre hverdag.

Oppsummering av solidaritetsuka - se stort bildegalleri og les sak i Budstikka!

VI-uka har i mange år vært en tradisjon her på Dønski. Vi ser tilbake på en variert og annerledes uke med foredrag, sjakkturnering, dans og mattorg.

teddy

Temakveld om rus for foreldre

Helsetjenester for barn og unge i Bærum kommune ønsker velkommen til temakveld om rus. Møtet er et tilbud til foreldre, bonusforeldre og andre foresatte. Temamøtet kan også anbefales til foresatte som har ungdommer som går på Ungdomskontrakt.

Uke 42: Solidaritetsuke og internasjonal dag!

Det blir turnering i både kanonball og sjakk, vaffelsteking, og stor feiring av internasjonal dag! Se hele programmet her.

Dønski-elever på European Youth Parlament 2019

110 delegater var samlet for å bli kjent med organisasjonen og hvordan arbeidet i EYP foregår. Negin Moradi, Casper Østli Borgen og Anis Bashir fra 3STB og 3STC er representanter fra Dønski.

Resultater fra skolevalget

Skolevalget ble avholdt etter en ryddig debatt med engasjerte og dyktige debattanter. Det var ingen overraskelse at Høyre og AP stakk av med henholdsvis 23,90 og 23,38 % av stemmene. Det var høye forventninger til Venstre som fikk hele 20,26 %.

Bios2 på økologieksursjon til Gjende

Biologigruppa har denne uken vært på økologiekskursjon til Maurvangen ved Gjende. Se bildegalleri her.