Korona-situasjonen: Alle eksamener for videregående skole er avlyst

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020. Iinformasjon om eksamen og vitnemål finner du her.

Digital opplæring på Dønski

Alle skoler i Norge er stengt t.o.m. 13. april. Her er oppdatert informasjon om hvordan vi organiserer skolehverdagen etter stengingen på grunn av koronasituasjonen.

Barna og de ansatte får nå renere vann og sparer mye tid.

Oppdatering fra Madiana #4

Mye nytt har skjedd på kort tid på førskolen Little Mango i Madiana. Sunniva har vært på besøk hos dem nylig. Les her hva hun har å fortelle og se bilder av progresjonen!

Medaljedryss til Dønski-elever under Youth Olympics 2020

Dønski-elevene markerer seg sterkt både ved gull i Alpint til Mikkel Remsøy, og gull og sølv i langrenncross og langrenn til Nikolai Elde Holmboe, mens broren Aleksander fikk bronse i langrenn i Lausanne i Sveits. Gratulerer!

Byggingen av vanntårnet startet i desember like før jul.

Oppdatering fra Madiana #3

I høst samlet Dønski-elevene inn penger til veldedighetsprosjektet i Madiana i Gambia. De innsamlede midlene går til bygging av vanntårn og tetting av taket til skolen. Arbeidet med bygging av vanntårn ble satt i sving like før jul.

Temakvelder for foreldre med ungdom som har høyt fravær eller ikke får til å gå på skolen.

Helsetjenester for barn og unge i Bærum kommune ønsker velkommen til temakvelder for foreldre med ungdom som har høyt fravær eller ikke går på skolen.

teddy

Temakveld om rus for foreldre

Helsetjenester for barn og unge i Bærum kommune ønsker velkommen til temakveld om rus. Møtet er et tilbud til foreldre, bonusforeldre og andre foresatte. Temamøtet kan også anbefales til foresatte som har ungdommer som går på Ungdomskontrakt.

Dønski-elever med stort oppslag i Budstikka.

I Budstikkas papiravis onsdag denne uken kunne vi lese om Dønski-elevenes strategi for å oppnå gode resultater i ungdoms-OL. Fra Dønski drar fem ungdommer, som sammen med flere skal representere Norge i ungdoms-OL i Sveits.

Sølv og bronse i turn til Dønski-elev!

Joakim Hylland på TO stakk av med både sølv og bronse i Poole helgen 24.-25 november.

Foran fra venstre: Thea H. Bjørnseth (BVH), Johanne Ueland (BVH), Mille J. Ødegård(BVH), Thomas Chaisee Storødegård Bak fra venstre: Eirin Milvang (Lommedalen), Frederic Chaisee Storødegård (Bærum SK), Andreas Olsen (Asker Fotball), Theodor Agelin (Bærum SK), Per Ivar Jaksland (Dønski Fotball).

Dønski fotball på Cupfinaleseminaret

Lærer Per Ivar og en gjeng fra Dønski Fotball har gjennomført en praktisk sesjon i fotballhurtighet på cupfinaleseminaret. Det var en stor ære å få tilbud om å utføre en sesjon i fotballhurtighet på seminaret.