Vi ønsker alle elever velkommen tilbake til Dønski fra tirsdag 2.6!

Vi følger føringer fra nasjonale myndigheter og starter undervisning etter vanlig timeplan med oppmøte på skolen for alle elever f.o.m. tirsdag 2.6. Fram til sommeren vil undervisningen følge normal timeplan.

Korona-situasjonen: Alle eksamener for videregående skole er avlyst

Regjeringen har besluttet å avlyse skriftlige og muntlige i eksamener i videregående skole våren 2020. Privatisteksamener skal gjennomføres. Informasjon om eksamen og vitnemål finner du her.

Digital samlingsstund for TO-elever

Hver dag klokken 11 samles TO-avdelingen online. Det blir skravling, quiz og musikk. Les stort oppslag fra Vikens nettsider her

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Barna og de ansatte får nå renere vann og sparer mye tid.

Oppdatering fra Madiana #4

Mye nytt har skjedd på kort tid på førskolen Little Mango i Madiana. Sunniva har vært på besøk hos dem nylig. Les her hva hun har å fortelle og se bilder av progresjonen!

Medaljedryss til Dønski-elever under Youth Olympics 2020

Dønski-elevene markerer seg sterkt både ved gull i Alpint til Mikkel Remsøy, og gull og sølv i langrenncross og langrenn til Nikolai Elde Holmboe, mens broren Aleksander fikk bronse i langrenn i Lausanne i Sveits. Gratulerer!

Byggingen av vanntårnet startet i desember like før jul.

Oppdatering fra Madiana #3

I høst samlet Dønski-elevene inn penger til veldedighetsprosjektet i Madiana i Gambia. De innsamlede midlene går til bygging av vanntårn og tetting av taket til skolen. Arbeidet med bygging av vanntårn ble satt i sving like før jul.

Humanitær dag og solidaritetsprosjekt 2019

Torsdag 31 oktober er det humanitær dag for alle elever på Dønski. Dette blir en dag hvor vi retter blikket ut mot verden og arbeider for at andre skal få en bedre hverdag.

Oppsummering av solidaritetsuka - se stort bildegalleri og les sak i Budstikka!

VI-uka har i mange år vært en tradisjon her på Dønski. Vi ser tilbake på en variert og annerledes uke med foredrag, sjakkturnering, dans og mattorg.

Uke 42: Solidaritetsuke og internasjonal dag!

Det blir turnering i både kanonball og sjakk, vaffelsteking, og stor feiring av internasjonal dag! Se hele programmet her.