Dønski-elever presenterte forretningsidéer på frokostmøte på Sandvika vgs

Både ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krogh, og ordfører i Asker Lene Conradi var blant publikum da ungdomsbedriften Tasty Beans presenterte sin forretningsidé om kaffeautomater på T-banestasjoner.

Det var Viken Høyres bedriftskanal som arrangerte åpent frokostmøte onsdag denne uken, med tema som bærekraftig utvikling og hvordan det lokale næringslivet skal møte klimautfordringene på plakaten. I den anledning fikk elever fra Dønski, Asker og Sandvika videregående skoler presentere sine forretningsidéer.

Ungdomsbedriften Tasty beans presenterte sin forretningsidé og hvordan den fremmer Fns bærekraftsmål. Sander Henriksen og Martin Paxal Refsnes i 2STC fremførte for fullstappet auditorium og høstet stor applaus for ideen om å etablere ubetjente kaffemaskiner på alle T-banestasjoner i Bærum og senere Oslo.

Planen er at første kaffeautomat skal stå klar høsten 2019. Tasty beans består av Kristoffer Hjellum Alfredsen i 2STA, Sander Henriksen og Martin Paxal Refsnes i 2STC. Blant tilhørerne var ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krogh og ordfører i Asker Lene Conradi, samt flere næringslivsledere.

Vi ser frem til å kunne kjøpe god kaffe enkelt på alle T-banestasjoner!