Oppsummering av solidaritetsuka - se stort bildegalleri og les sak i Budstikka!

VI-uka har i mange år vært en tradisjon her på Dønski. Vi ser tilbake på en variert og annerledes uke med foredrag, sjakkturnering, dans og mattorg.

VI-uka har i mange år vært en tradisjon her på Dønski. Det er en lærerik og innholdsrik uke med mye aktivitet både for elever og lærere. Vi startet uka med frukt og grønt til alle, havregrøt i midttimen og kanonballturnering. Videre ble det holdt sjakkturnering i biblioteket i samarbeid med Simen Agdestein og NTG til stor begeistring for sjakkinteresserte elever.

Uka ble rundet av med en storslagen markering av internasjonal dag på fredagen. Steinar Bryn holdt foredrag om dialog på tvers av ulike kulturer. Videre ble det mattorg og innføring i de ulike kulturene i klasserommene. Sunniva Lefdal Moen presenterte Dønskis humanitære aksjon før dagen ble avsluttet med tale av rektor og oppvisning av mange flotte folkedrakter på catwalken.

Vil du vite mer? Les sak i Budstikka her.