Humanitær dag og solidaritetsprosjekt 2019

Torsdag 31 oktober er det humanitær dag for alle elever på Dønski. Dette blir en dag hvor vi retter blikket ut mot verden og arbeider for at andre skal få en bedre hverdag.

I fjor samlet elevene på Dønski videregående skole inn rundt 100 000 norske kroner som gikk til nytt kjøkken og gjerde til Little Mango Nursery School i Madiana, Gambia. Førskolen drives av den bærumsbaserte organisasjonen Kali Ku siden 01. september i år.

Årets mål er å samle inn like mye som vi har gjort tidligere. Pengene som samles inn skal brukes til å bore etter vann slik at barna og de ansatte på skolen kan få rent vann. I tillegg skal taket i førskolen repareres.

For at vi skal nå dette målet må hver enkelt elev gjøre en innsats. Vi ber elevene om å prøve å finne seg en jobb denne dagen, eller samle inn penger ved kakesalg eller lignende. Her finner du et skriv om solidaritetsprosjektet og informasjon som kan leveres til arbeidsgivere:

Info humanitær dag 2019