Infomøte på Alpint for 10.-klassinger

Onsdag denne uken ble det holdt infomøte på Dønski Alpin for 10.-klassinger. Fra skoleåret 19/20 er alpin utvidet til et 4-årig løp. "Hadde dere spurt meg da jeg startet hadde jeg sagt 3 år. Men nå etter 3 år sier jeg helt klart 4 år." er tilbakemeldingen fra elever på Dønski.

Dønski Alpin ble tablert i 2003, i samarbeid med Bærums Skiklubb, og har tilknytning til Dønski videregående skole i Bærum.

Fra skoleåret 19/20 er alpin utvidet til et 4-årig løp. "Hadde dere spurt meg da jeg startet hadde jeg sagt 3 år. Men nå etter 3 år sier jeg helt klart 4 år." er tilbakemeldingen fra elever på Dønski. Et 4-årig løp gir 25 % mindre undervisning per år - og kortere skoledager. Det reduserer utfordringen for å klare det sportslige og akademiske, og gir en mindre totalbelastning.

Elevene møter et sterkt trenerteam med bred erfaring. Teamet er satt opp som en 4-årig treningsgruppe med 6 topp motiverte og dedikerte alpintrenere som alle har tidligere aktive karrierer på FIS, EC & WC nivå.

Dønski Alpins overordnede mål er å hjelpe unge alpinister maksimere sitt eget potensial og bli den beste utgaven av seg selv. Dønski Alpin skal utvikle toppidrettsutøvere og levere alpinister til nasjonale forbundslag og/eller sponsede studier.

Søknadsfristen 1. mars 2020, og elevene tas inn på basis av karaktersnitt, ferdigheter og egenskaper. Mer info om søknadsprosessen finner du til venstre i menyen.

Infomøter på de andre studieretningene ved Dønski holdes i januar.

WE WANT YOU! …who are willing to work hard and smile every day… ...nomatter what...