Dønski fotball på Cupfinaleseminaret

Lærer Per Ivar og en gjeng fra Dønski Fotball har gjennomført en praktisk sesjon i fotballhurtighet på cupfinaleseminaret. Det var en stor ære å få tilbud om å utføre en sesjon i fotballhurtighet på seminaret.

På Cupfinaleseminaret møtes mer en 1100 trenere i Oslo, og alle nivåer er representert. Fra Dønski var lærer og trener Per Ivar Jaksland med en gjeng spreke ungdommer fra Dønski Fotball. Det var en stor ære å få tilbud om å utføre en sesjon i fotballhurtighet på seminaret, og det var ingenting å utsette på gjennomføringen.

Det var et tettpakket program med mange bidragsytere. På seminaret var bl.a. Englands tidligere landslagssjef Steve McClaren, som bidro på flere arenaer, Tore André Flo snakket med Stig Arve Sæther om Chelea og arbeidet han gjør med dem, og tidligere landslagssjef Egil Drillo og landslagssjef Lars Lagerbäck delte erfaringer og tanker rundt tema forsvarsspill.

Seminaret ble arrangert fra tidlig torsdag til sent på lørdag, og det var Norsk Fotballforening i samarbeid Norges Fotballforbund, Norsk Topfotball Sport og Norges idrettshøgskole som sto for gjennomføringen.

Du kan lese mer om arrangementet her.