Sølv og bronse i turn til Dønski-elev!

Joakim Hylland på TO stakk av med både sølv og bronse i Poole helgen 24.-25 november.

Joakim Hylland var i Poole helgen 24-25 november og konkurrerte mot norske og engelske turnere med psykisk utviklingshemminger. I Poole konkurrerte han i hopp, skranke og frittstående. Det var 10 deltakere i deres klasse, internasjonal U21 level 2, og det var i alt 250 deltakere i hele konkurransen. For Joakim ble det bronse i frittstående, og sølv i skranke. Vi gratulerer!

🤩

Joakim trener turn 3-4 ganger i uken. I mars i fjor var han med til Abu Dhabi i forbindelse med Spescial Olympics. I mars 2020 skal han og andre turnere fra TO til Tyrkia for å konkurrense i VM for Down Sydrom. Der skal det konkurreres i alle 6 turnøvelsene: ringer, skranke, frittstående, bøylehest, svingstang og hopp. De gleder seg stort!