Dønski-elever på European Youth Parlament 2019

110 delegater var samlet for å bli kjent med organisasjonen og hvordan arbeidet i EYP foregår. Negin Moradi, Casper Østli Borgen og Anis Bashir fra 3STB og 3STC er representanter fra Dønski.

Resultater fra skolevalget

Skolevalget ble avholdt etter en ryddig debatt med engasjerte og dyktige debattanter. Det var ingen overraskelse at Høyre og AP stakk av med henholdsvis 23,90 og 23,38 % av stemmene. Det var høye forventninger til Venstre som fikk hele 20,26 %.

Bios2 på økologieksursjon til Gjende

Biologigruppa har denne uken vært på økologiekskursjon til Maurvangen ved Gjende. Se bildegalleri her.

Skolevalg onsdag 04. september

Paneldebatt med ungdomspolitikere fra 09:00-11:00 i gymsalen. Valgtorg i vestibylen fra 11:00-12:00. Selve valget avholdes fra 12:00-14:00.

Oppdatering fra Madiana #2

Sunniva, nestleder i elevrådet på Dønski, er hjemme igjen fra Gambia. Sammen med andre har hun vært på graduation i Madiana. Her viser hun resultatene fra innsamlingsaksjonen på Dønski i høst, og hvor mye arbeidet som er gjort betyr for landsbyen og for førskolen. Hun ønsker alle en riktig god sommer!

Gjennomføring av Ungdata

I uke 11 og 12 gjennomføres undersøkelsen Ungdata. Den skal gi ny kunnskap om ungdommenes oppvekstvilkår. Denne kunnskapen kan videre bidra til forskning og en større forståelse av våre elevers livssituasjon. Les gjerne vedlagt informasjon om undersøkelsen!

Kajsa Vickhoff Lie

Dønski-elevar dominerer i VM

Under VM i alpin, som i skrivande stund går føre seg i Åre, har me på Dønski vgs all grunn til å følgja stolte med. Halvparten av den norske troppen er nemleg tidlegare elevar her på skulen. Me ynskjer dei alle lukke til!

Ole Magnus og Oline

Intervju med Ole Magnus og Oline på Åpen dag

På fylket si heimeside ligg no ein artikkel om Åpen dag på Dønski og Rælingen. Klikk her for å komme til saken.

Aktivitetsdag for elever på TO

Fotballklassen 3IDB ved Dønski vgs arrangerte 25. oktober aktivitetsdag for elever ved tilrettelagte avdelinger ved videregående skoler i Bærum.

Bedriftsbesøk om bærekraftig utvikling

På mandag var en fin gjeng vg3-elever på "Økonomen" på bedriftsbesøk. Med seg hadde de lærerne Sigrun og Baard og lærerstudentene Luiza og Markus. På NHO holdt Vivien Vu et foredrag og elevene fikk prøve et interaktivt spill om bærekraftig forretningsvirksomhet.