Ragnhild Agathe Tornes

Assistent bibliotek/kontor

E-post: Send e-post

Ungdomsbedriften Tasty Beans

Dønski-elever presenterte forretningsidéer på frokostmøte på Sandvika vgs

14.06.2019

Både ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krogh, og ordfører i Asker Lene Conradi var blant publikum da ungdomsbedriften Tasty Beans presenterte sin forretningsidé om kaffeautomater på T-banestasjoner.

teddy

Temakveld om rus for foreldre

06.05.2019

Helsetjenester for barn og unge i Bærum kommune ønsker velkommen til temakveld om rus. Møtet er et tilbud til foreldre, bonusforeldre og andre foresatte. Temamøtet kan også anbefales til foresatte som har ungdommer som går på Ungdomskontrakt.

Oppdatering fra Madiana

29.03.2019

Dønskis humanitære prosjekt i Gambia går sin gang. Pengene vi samlet inn i høst er nå brukt til å gi barna på skolen i Madiana en tryggere og bedre skole. Gjerdet rundt skolen er nå helt ferdig og kjøkkenet er også tatt i bruk. Se bildene nestleder i elevrådet, Sunniva, tok på sitt besøk der i vinterferien.