Breddeidrett

Oppdatering fra Madiana #2

04.07.2019

Sunniva, nestleder i elevrådet på Dønski, er hjemme igjen fra Gambia. Sammen med andre har hun vært på graduation i Madiana. Her viser hun resultatene fra innsamlingsaksjonen på Dønski i høst, og hvor mye arbeidet som er gjort betyr for landsbyen og for førskolen. Hun ønsker alle en riktig god sommer!

Ungdomsbedriften Tasty Beans

Dønski-elever presenterte forretningsidéer på frokostmøte på Sandvika vgs

14.06.2019

Både ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krogh, og ordfører i Asker Lene Conradi var blant publikum da ungdomsbedriften Tasty Beans presenterte sin forretningsidé om kaffeautomater på T-banestasjoner.

teddy

Temakveld om rus for foreldre

06.05.2019

Helsetjenester for barn og unge i Bærum kommune ønsker velkommen til temakveld om rus. Møtet er et tilbud til foreldre, bonusforeldre og andre foresatte. Temamøtet kan også anbefales til foresatte som har ungdommer som går på Ungdomskontrakt.